Elke dag raadpleegt 92% van de Nederlanders Google12 miljoen Nederlandse Facebookgebruikers. Uw doelgroep!?Een maand op Google adverteren voor €100 zonder verplichtingen!Hoeveel keywords heeft u nodig?

Garantie op Adverteren


Lowbudgetadverteren.nl heeft de laagste prijsgarantie. Goedkoper adverteren op Google of Facebook kan niet! Ziet u eenzelfde pakket toch ergens goedkoper? Wij betalen u het verschil terug en geven u €100 advertentietegoed!

Adwords actie voor 0 euro uitgebreid met 150 extra tegoed.

De adwordsactie dat u zelf bepaald wat u ervoor betalen wil gaan we wegens succes uitbereiden.
Als u voor 150 euro bij Google adverteerd via ons, krijgt u 150 euro extra tegoed.

U koopt dus voor 150 euro, 300 euro aan kliks. (uiteraard excl de BTW)

de spelregels:

 • Like onze Facebookpagina (http://www.facebook.com/lowbudgetadverteren.nl)
 • De klant krijgt 2 weken 20 euro per dag of 4 weken 10 euro per dag Adwords tegoed.
 • Lowbudgetadverteren.nl zet een Adwordscampagne op (binnen eigen beheer) met maximaal 20 woorden en 4 advertenties, naar de website naar keuze van de klant.
 • Na de 2 of 4 weken bepaald de klant wat hij/zij er voor wil uitgeven. Dat mag dus een bedrag naar eigen keuze zijn. Ook al is het 0 euro!
 • De klant mag meer budget inzetten, maar dat moet dan bij betaald worden. Een budget van 10 euro per dag? Het verschil betaalt u aan Lowbudgetadverteren.nl bij.
 • Wil de klant na de eerste periode verder? Dat kan! Het Adwordsbudget betaalt de klant dan aan Lowbudgetadverteren.nl en de vergoeding voor het voeren van de campagne bepaalt de klant na die periode.
 • Pas na de 2de periode kan er een vast bedrag per maand worden afgesproken.
 • Tijdens de "zelf bepaal" periode krijgt de klant elke dag een mail met de bezoek en vertoningsresultaten van de dag ervoor.
 • Het tegoed omzetten in contact geld is niet mogelijk.
 • Andere acties of voorwaarden zijn niet tegelijk met deze actie te gebruiken. Bij (vermoeden van) oneigenlijk gebruik mag Lowbudgetadverteren.nl de actie direct beëindigen.

Waarom doet Lowbudgetadverteren.nl dit?

Wij zijn ervan overtuigd dat wij goed werk leveren. En durven de uitdaging aan om te zeggen dat de klant mag bepalen wat ze voor ons werk willen betalen.

Bel ons nu op 050-3642173 of mail naar klantenservice@lowbudgetadverteren.nl met uw gegevens.


Pakketten
Waarom bij ons?
 1. Professionele Adwords campagne
 2. Laagste prijsgarantie
 3. Nooit meer uitgeven dan afgesproken
 4. Geen omkijken naar uw vindbaarheid op Google
 5. Vaste contactpersoon
Recente blogs